Vår strategi - starka partners

Enovation AB är ett produktföretag som förser företag och organisationer med kvalificerade arbetsorderhanteringslösningar som är lätta att använda.
Enovation har sedan flera år en strategi att arbeta via våra starka partners.
Efter certifiering ansvarar partnern för hela processen ifrån försäljning till support och förvaltning.

Partnerprogrammet finns i olika nivåer. Allt ifrån en säljande partner till Certified Business Partners som tar ansvar för hela processen ifrån analys till en lösning i full drift. Via våra partner kan du få hjälp att utveckla din verksamhet mot en effektivare vardag. Några av våra partners idag:

Teliteam erbjuder ett flertal tjänster för att förenkla företagets kommunikation.
Icecon är en totalleverantör inom IT, systemutveckling, integration, drifttjänster med eller utan så kallad molnlösning.
Evry är ett av Sveriges ledande företag inom Mobilitet och Mobila lösningar.EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro.
Softhouse Consulting är den ledande skandinaviska leverantören av leanbaserade tjänster inom mjukvarutveckling.
Chas Visual Management kombinerar design, teknik och professionalitet med effektivitet, kreativitet och inspiration.
Team8 är ett fullservicebolag för allt inom telekom och IT.
PMR har sedan 1992 varit södra Sveriges ledande oberoende telekom återförsäljare.
Incitel AB erbjuder och levererar kundanpassade helhetslösningar för telekommunikation och data. Tillsammans med er ser vi över hur vi bäst löser era kommunikationsbehov.
Swinx Swinx Tid har idag närmare 3.000 användare. Utöver detta finns Swinx Web, Swinx Attest, Swinx Avtalsfakturering, Swinx Arbetsorder och Swinx Lön.
Sharespine är sedan starten 2003 en stark verksamhetskonsult på marknaden för systemintegrationer mot Visma Administration och Mamut Enterprise.
Stringenta utvecklar administrativa program- och systemlösningar Strifast är ett väl beprövat, funktionsrikt, modulbaserat fastighetssystem för små och medelstora fastighetsförvaltande företag och organisationer.
Fält Communications AB säljer och utvecklar system för säker och tillförlitlig global kommunikation inom logistik, säkerhet och industriell automation.
© ENOVATION AB, Cylindervägen 12, SE 131 26 Nacka strand, Sweden. Telefon 08-410 777 97 E-post info@enovation.se